Neem contact met ons op: 06 149 777 63

Tarieven & vergoedingen

Vergoeding vanuit de verzekering
Generalistische basis ggz praktijk Haylife is bij de Achmea Zilverenkruis, VGZ en CZ gecontracteerd. De zorgverzekeraar vergoedt vanuit het basispakket voor Generalistische Basis GGZ tussen 5 en 12 gesprekken. Om voor een vergoeding in aanmerking te komen is een verwijsbrief van de huisarts nodig. Let wel! voor de Generalische Basis GGZ zorg wordt wettelijk verplichte eigen risico in 2016 € 385,00 per jaar gerekend door uw zorgverzekeraar. Na de intake wordt met u besproken hoe het behandeltraject, behandeling voor u er uit gaat zien. Het kan voorkomen dat tijdens de behandeling een verwijzing naar een Specialistische ggz nodig is. Hiervoor wordt met uw huisarts een verwijzing naar de specialistische ggz overlegd.

Wij hebben contract met Ahmea Zilverenkruis, VGZ en CZ en voor de behandeling van kinderen tot 18 jaar is er contract met gemeente Amsterdam.

Eigen rekening
Uiteraard kunt u zonder verzekering ook terecht bij Haylife. De kosten per consult zijn € 98,- per uur. Na een zitting ontvangt u de factuur thuis per post.

Thumbnail-haylife-4